• To ALL forum users - As of late I have been getting quite a few private messages with questions about build ups here on the forum, or tech questions about your personal project. While I appreciate the interest, sending me a private message about these topics distracts from, and undermines the purpose of having a forum here. During the day I wear many hats as a small business owner-operator and I work tirelessly to provide the absolute best service possible to you, our valued customer. When I created this forum I rounded up some of the best minds I knew so that any tech question you might have could be asked and answered by either myself or one of my highly experienced moderators, this way the next time this same question is asked the answer can be easily found and utilized by the next IH enthusiast having the same question. This allows me the freedom to run the day to day operations of the business and minimize the impact to shipments and shop activities that these distractions can cause. It is of the up most importance for me to complete the daily tasks in order to best take care of you our customer, all the while providing you a forum to get the level advice and input you have come to expect and deserve from the premier IH shop in the country.

    So with that I ask that anyone with a question about one of our build ups or a general tech question to please use the forum as it was intended. I am absolutely available by telephone to answer your questions as well but at times may direct you back to our website to better field your question or questions. Most other private messages I will be glad to answer for you.

    Thank you for your understanding.

    Jeff Ismail
    Owner/Operator

Fuel and temp gauge on -62 Scout

olwe

New member
Our -62 Scout now runs good, but temperature and fuel gauges in the combination instrument (see attached picture)
Instrument.jpg
are broken.
I have tested both. The fuel gauge is even lacking a needle. Also, the constant voltage regulator, which I think is part of the temp gauge (three connectors on the temp gauge) and reduces voltage to 5V, does not seem to be working as I read 12V on the lead going to the fuel gauge.
I am looking for advice on who can rebuild the instrument, or a replacement combination instrument, and look forward to your advice. Who can help?
 
Top