• To ALL forum users - As of late I have been getting quite a few private messages with questions about build ups here on the forum, or tech questions about your personal project. While I appreciate the interest, sending me a private message about these topics distracts from, and undermines the purpose of having a forum here. During the day I wear many hats as a small business owner-operator and I work tirelessly to provide the absolute best service possible to you, our valued customer. When I created this forum I rounded up some of the best minds I knew so that any tech question you might have could be asked and answered by either myself or one of my highly experienced moderators, this way the next time this same question is asked the answer can be easily found and utilized by the next IH enthusiast having the same question. This allows me the freedom to run the day to day operations of the business and minimize the impact to shipments and shop activities that these distractions can cause. It is of the up most importance for me to complete the daily tasks in order to best take care of you our customer, all the while providing you a forum to get the level advice and input you have come to expect and deserve from the premier IH shop in the country.

    So with that I ask that anyone with a question about one of our build ups or a general tech question to please use the forum as it was intended. I am absolutely available by telephone to answer your questions as well but at times may direct you back to our website to better field your question or questions. Most other private messages I will be glad to answer for you.

    Thank you for your understanding.

    Jeff Ismail
    Owner/Operator

Figuring out the new forum picture file size cap.

Since the update, it seems my files are too large to post anymore :( I just found out attempting to start a new rebuild thread, every time I upload a picture it says its too large. Nothing besides the forum has changed, still using the same device for pics and posts. I'll be using this thread to figure out how to make my picture content useable. Strangely my previous pictures appear to still be the original quality, I just cant post more of the same... If anybody reads this and knows what's going on, let me know! Good quality pictures are kinda important when doing tech stuff.
 

ihpartsjeff

Administrator & Owner
Staff member
I'll get our webmaster Todd to check on this and get back to you with a resolution. I haven't tried adding a picture yet so I don't have any info to offer.
 
I called y'all earlier with a part question and mentioned it, they had me submit a question on the help thing, I think they're already on it. Thanks though, I appreciate it :D
 
Okay, according to the email I got last night, problems should be fixed
20200405_154840.jpg

Images can be inserted directly now, wich is nice, or attached as a file and inserted like below:
20200405_162930.jpg

Or as a thumbnail:
20200405_162930.jpg
Nice system indeed, much more streamlined. :icon_rotate: and the smileys are still here!
 
Top