IH PARTS AMERICA
Click Here!

Go Back   IH PARTS AMERICA > Tech Forums > Engine Cooling & Mobile HVAC Tech
Register FAQ Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read Photo Gallery IH Store Home

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-24-2017, 01:01 AM   #1
Blasttruck
Member
 
Join Date: Sep 2015
Member Number: 7854
Posts: 79
Default black foam in coolant after top end rebuild

Greetings all!!
Another mess I'm in,
had a leaking head gasket in my 1972 345 and even though 2 bottles of blue devil was helping I decided to do a top end and take care of it. Finally got it done and the next day opened the radiator cap and found a horrible black foamy froth. The oil seems fine and has no coolant. I ran a hose into the radiator for about 10 minutes to see if maybe it was just gunk or residue but came right back. There are small bubbles coming up while she runs as well. Also put in a new water pump last week. I'm guessing something went wrong but figured I'd check with you guys first....I'll try to post pics...
Attached Images
File Type: jpg 20170423_132432.jpg (29.6 KB, 132 views)
File Type: jpg 20170423_235157.jpg (46.1 KB, 112 views)
Blasttruck is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -8. The time now is 08:20 PM.